2016 Mudanya Mütarekesi Barış ve Kardeşlik Turnuvası Sonuçlandı.

2016 Mudanya Mütarekesi Barış ve Kardeşlik Turnuvası Sonuçlandı.

2016 Mudanya Mütarekesi Barış ve Kardeşlik Turnuvası Sonuçlandı.

Mudanya Mütarekesinin 94. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde 9 Ekim 2016 Pazar günü Montania Otel de “Barış ve Kardeşlik Briç Turnuvası” düzenledik. Bu turnuvaya Mudanya Belediyesi büyük katkı verdi.

Turnuvaya çeşitli illerden 61 çift 122 lisanslı vizeli sporcu katıldı. Turnuva sonunda Genel 1, 2 ve 3 ncü çiftin yanı sıra Kadınlar, Mix ve Senyör klasmanlarındaki 1nci çiftler kupalar verildi. Turnuva katılımcılarının tamamına Mudanya Belediyesince Büyük Atatürk ün Nutuk adlı eseri hediye edilmiştir.

Turnuvanın çok güzel bir yarışma ortamında ve düzenle gerçekleştirilmiş olması, turnuva sonunda aldığımız tebrik ve övgü dolu sözler bizi onurlandırmıştır.

Bursa Briç Spor Kulübü yönetimi olarak, üzerimize düşen görevi yerine getirmenin kıvancı ile tüm katılımcı sporcularımıza ve Mudanya Belediyesi ne teşekkür ederiz.

Sonuçlar 



2016 Mudanya Mütarekesi Barış ve Kardeşlik Turnuvası Sonuçlandı. 2016 Mudanya Mütarekesi Barış ve Kardeşlik Turnuvası Sonuçlandı. 2016 Mudanya Mütarekesi Barış ve Kardeşlik Turnuvası Sonuçlandı. 2016 Mudanya Mütarekesi Barış ve Kardeşlik Turnuvası Sonuçlandı. 2016 Mudanya Mütarekesi Barış ve Kardeşlik Turnuvası Sonuçlandı. 2016 Mudanya Mütarekesi Barış ve Kardeşlik Turnuvası Sonuçlandı.